Det perfekte hønsehus

Hvad er det perfekte hønsehus? Det kan være svært for os at vide, hvordan lige præcis dit perfekte hønsehus ser ud, men vi har gjort vores bedste og lavet snedkerlavede hønsehuse, som står flot på enhver grund.

Vores Udvalg

Vi har et kæmpe udvalg af hønsehuse, som kommer i 6 forskellige typer. Alle vores hønsehuse har det til fælles at de er rotte og rævesikret i bunden. Mange billige hønsehuse kommer ikke med sikring i bunden, som gør det let for sultne ræve og trætte rotter at finde vej ind i hønsehuset. Vores sikring er lavet af trykimprægneret fyrretræ, som gør at ræve og rotter ikke kan kradse eller gnave sig ind.

Solidt Håndværk

Vores hønsehuse er alle af fyrretræ, som er et solidt materiale. Det danner den perfekte ramme for et hønsehus, da det kan holde til det danske vejr og stå fast uden at krænge. Alle vores hønsehuse kommer uden farve, men dette kan tilkøbes, og det anbefaler vi. Når vi giver hønsehuset maling sørger vi nemlig også for at træet får den nødvendige beskyttelse og gør at hønsehuset får længere levetid, da det forlænger holdbarheden af træet. På den måde slipper du får både fugt og utøj.

Små Hønsehuse

Type 1 til 3 er for dig, som skal bruge et mindre hønsehus, måske bor du i byen eller har en lille have. Disse hønsehuse passer 1-7 høns, varierende af typen. Så løsningen skal passe til dit behov, det nytter ikke noget at nøjes med et type 3 hus, hvis du har planer om at få +10 høns i fremtiden, så kan man lige så godt få et større hønsehus første gang.

Store Hønsehuse

Type 4 til 6 er for dig, som skal bruge det helt store hønsehus hvor du kan komme op på +10 høns. Det der kendetegner alle hønsehuse i type 4, 5 og 6, er at du kan stå oprejst i dem. Dette kan betyde meget for din livsglæde ved at holde høns. Dette skyldes at hvis du skal tilbringe længere tid i hønsehuset for at samle æg, rydde op eller installere nye faciliteter inde i hønsehuset.

Alle vores hønsehuse kommer med et hønsehus, men ikke nødvendigvis med hønsegård. Så tag et kig på vores webshop, her kan du læse mere om de enkelte hønsehuse og købe dem.