Sådan kan du komme til Bornholm

Står du og drømmer om at tage på en lækker ferie til Bornholm, men er i tvivl om hvordan og hvorledes man kommer til Bornholm? Så er du kommet til den rigtige artikel. Hvis du har drømme om at lave en ferielejlighed i Bornholm, men simpelthen bare er i tvivl om hvordan du nemmest muligt kommer til Bornholm, så har vi lavet denne artikel, som forhåbentligt kan hjælpe dig med at finde ud af hvordan du vil afsted.

  1. Tag en bus til Bornholm

Først og fremmest kan du tage direkte til Bornholm med bus, hvis du ønsker en meget nem og afslappet rejse. Her kan du f.eks. tage bussen direkte fra Købehavn til Bornholm, hvor bussen så naturligvis tager en færge en stor del af vejen. Et eksempel på en rute er den typiske busrute fra København til Bornholm via Ystad i Sverige, som er en meget populær rute for folk der gerne vil til Bornholm. Det er fordi det både er en relativt hurtig tur, meget afslappet, mulighed for at se Sverige også og så er det bare super nemt + billigt. Man kan dog også godt tage bussen fra andre problemer.

  • Tag flyet til Bornholm

An anden måde at komme til Bornholm på er naturligvis ved at flyve, hvor du faktisk kan komme til midt på Bornholm på kun 35 minutter. Her er der også mange forskellige muligheder, men de primære fordele ved at tage et fly er at det går meget hurtigt, det er billigt og nemt. Et eksempel på en rute man kan flyve, er direkte fra København til Rønne på Bornholm, som cirka. Tager 40 minutter. Alternativt kan man naturligvis også flyve til Bornholm fra andre dele af Danmark, som f.eks. Midtjylland og Billund.

  • Tag en færge til Bornholm

Det er naturligvis også en mulighed at tage færgen til Bornholm, hvilket er en hyggelig og afslappet måde at komme til Bornholm på – så længe man ikke nemt bliver søsyg. Der er flere forskellige typer færger, men sejletiden varierer alt efter færge fra 1 time og 20 minutter til 4 timer. Der er mange forskellige muligheder når det kommer til at tage en færge til Bornholm, hvor du blandt andet kan sejle direkte fra Køge, København eller du f.eks. kan tage til Ystad i Sverige og så sejle direkte derfra. Fra Køge tager det dog noget længere tid end København.

  • Tag toget til Bornholm

Sidst men ikke mindst kan du naturligvis også tage toget til Bornholm, hvor du tager toget til en havn og så færgen videre derfra. Her kan et eksempel på en rute være hvor du tager toget fra København til Ystad i Sverige, hvor færgen så ligger klar til at sejle dig over til Bornholm. Fordelene ved at tage toget er at det er hurtigt, billigt, men også super nemt og behageligt, da det er nemt at sidde med f.eks. computeren eller en god bog imens man kører tog – det kan godt være noget sværere på f.eks. en bus.

https://ferielejlighedbornholm.dk/