Den bedste investering til dyreelskeren og outdoor mennesket

En kikkert naturligvis. Hos Kikkertland.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige kikkerter til alverdens brug. De dygtige mennesker bag shoppen er nemlig specialister i kikkerter, teleskoper og alt det tilbehør du kunne forestille dig i de mest anerkendte mærker.

De har også en fysisk butik. Hvis du befinder dig i Aalborg området, så tag og giv dem et besøg på adressen: Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ.

Hvorfor er en kikkert et must-have?

Den åbenlyse grund er at du kan komme helt tæt på med en kikkert – uden at forstyrre omgivelserne. Derfor vil du kunne se rigtig mange detaljer på dyr i luften og på jorden, der ellers ville blive skræmt væk.

Kikkerter i dag er heldigvis langt mere praktiske end før i tiden. De er især blevet lettere end de har været. Hovedsageligt fordi materialet er opgraderet til blandt andet magnesium, så du ikke føler stor tyngde om halsen. Materialerne gør også kikkerterne meget robuste, og du kan derfor tage dem ud i al slags omskiftelig vejr.

Men hvilken kikkert skal man vælge?

Hvis du elsker dyr, især fugle

Her vil en decideret fuglekikkert, også kendt som en naturkikkert, være et oplagt valg. Disse kikkerter er ikke kun til de erfarne ornitologer, men kan bruges på hobby niveau af folk der holder af birding.

Birding eller bird watching er engelske udtryk for fuglekiggeri, det vil sige folk der godt kan lide at observere fugle ude i det fri. Og her er en god fuglekikkert et uundværligt værktøj for fugleelskere.

Du kan med fordel vælge en kikkert med lav forstørrelse, for eksempel 8x eller 10x forstørrelse, hvilket giver et mere roligt og stabilt billede. På den måde kan du også se flere detaljer på fuglene.

Spot dyr i besværligt terræn

Hvis du bruger din tid ude i det fri efter mørke, blandt andet på jagt, så er en termisk kikkert lige hvad du har brug for. Kikkerten er nemlig også kendt som en natkikkert fordi man kan se klart i mørke.

Fordelen ved termiske kikkerter er at man kan se temperaturforskelle på sine omgivelser. I kikkerten vises koldt som blå nuancer og rød viser varme signaler. Derfor er de gode at bruge under jagt til at spotte store og mindre dyr, der skulle gemme sig blandt buske og mellem træer.

En termisk kikkert kan også bruges i hjemmet, hvis du for eksempel vil tjekke om dine termoruder holder ordentligt på varmen eller er punkterede. Da denne type kikkert har en multi funktion, så er den helt klart en god investering.

Er du stadig i tvivl om hvilken kikkert du skal købe, så giv Kikkertland’s kundeservice et kald på 96 30 34 09, og de vil være klar til at besvare dine spørgsmål.


Comments