Få gratis 3 billige tilbud på flyttefirma

0

Tidligere var det vennerne, som mødte op som flyttefirma når man skulle flytte. Pizza og sodavand fungerede som betaling, og indbo og kasser blev trukket ned og op ad trapper. I dag er det mest udbredt at få tilbud fra et lokalt flyttefirma. Det skyldes både, at vi synes at en flytteopgave er kompliceret at gøre selv og at vi i et moderne liv er indehavere af mange flere ting i forhold til i gamle dage. Det er uden tvivl en tendens vi kan se fortæller Lasse Ødum, fra Dansk Møbeltransport Forening.

Der er i dag utrolig mange flytteforretninger i Danmark om buddet og det er alment kendt, at nogle forretninger har et håbløst sæt at anmeldelser. Der har været talrige historier i medierne om folk, som har fået ødelagt deres flyttegods eller har haft holdt deres ejendele tilbage på grund af uoverensstemmelser. Priserne hos flytteforretninger varierer endvidere forholdsvis meget.

Flyttefirma priser

For et par år siden foretog Forbrugerstyrelsen en priskontrol blandt flyttemænd i Århus. Opgaven omhandlede flytning af en 45 kvm lejlighed med indbo samt 35 flyttekasser. Flytningen var på 15 km og flytteforretningerne skulle være i besiddelse af en gyldig flytteforsikring. 70 flyttefirma blev forespurgt og styrelsen fik 34 tilbud retur. Priserne varierede fra 2.000,- kr til 8.000,- kr for eksakt den samme flytteopgave. Det kan således blive en kostbar udgift at flytte, dersom man ikke ser sig grundigt for.

Man skal dog derudover være opmærksom på, at en flytning ikke kun er et spørgsmål om pris men ligeledes om man har tiltro til flytteforretningen, om du kan få flyttet på en eksakt dag, om forsikring er inkluderet mv. Den store forskel i priserne viser også, at flyttefirmaerne ikke er ens. Nogle flytteforretninger har specialiseret i større flyttejobs og firmaflytninger, og andre er med flyttevogne og flyttemænd beregnet til små opgaver, og de vil som regel også være de billigste. I forhold til forsikringen skal man vide, at den ikke dækker, såfremt skaden er sket fordi indboet er pakket forkert. Glas skal fx være pakket ekstra grundigt inden kassen overlades til et flyttefirma.

På denne måde flytter du nemmest muligt:

  • Bestil et flyttefirma f.eks: Få 3 tilbud på billig flyttefirma
  • Hent en flyttemappe på posthuset.
  • Hent selv eller få bragt det aftalte antal flyttekasser.
  • Anbring de tungeste ejendele nederst i flyttekasserne.
  • Benyt meget papir, bluser og lign, når du lægger i kasserne.
  • Ryd op i dine ting og donér alt overskydende til nødhjælpsorganisationer eller venner.
  • Tøm alle skabe og skuffer – de skal flyttes tomme.
  • Husk hvad der er sat på loft, i kælder, i garage osv.
  • Afrim og vask fryser og køleskab.
  • Gem penge, kreditkort og øvrige værdigenstande et hemmeligt sted.
  • Pak evt. toiletgrej, sengetøj, madvarer mm. separat da du hurtigt kan få brug for det i dit nye sted.
  • Saml alle nøgler til boligen; hoveddør, kælder, garagedør, alarmer osv.
Leave A Reply

Your email address will not be published.